طراحی داخلی ویلا و تهیه نقشه های جزئیات اجرایی

در طراحی داخلی ویلا کل فضاهای داخلی شبیه سازی می شود. این شبیه سازی تقریبا منجر به مدلسازی همه چیز می شود. طراحی دیوارهای سالن نشیمن و فضای اطراف شومینه ، فضای آشپزخانه ، تی وی روم و راه پله داخلی ویلا ، مشخص کردن متریال مورد استفاده پوشش کف.

همچنین طراحی سقف کاذب ویلا و نورپردازی های مناسب ، طراحی سقف کاذب آشپزخانه و ورودی ساختمان و طراحی سقف و دیوار اتاق خواب ها و کمدهای دیواری.
به علاوه طراحی سقف و دیوارهای سرویس های بهداشتی و حمام ها ، طراحی بار و لابی ما بین اتاق خواب ها ، طراحی سالن بازی ، طراحی سقف و دیوار استخر داخلی ، طراحی شاه نشین همگی در طراحی داخلی ویلا انجام می شود. .

جانمایی دریچه های تهویه سیستم سرمایشی ساختمان ، جانمایی پنل اسپلیت ها ، جانمایی رادیاتورهای شوفاژ ، جانمایی کلکتورهای دیواری آب سرد و گرم ، جعبه فیوزه برق ، آیفون درب باز کن و بسیاری مواردی از این دست می بایستی در طراحی داخلی ویلا نمایش داده شود.
طراحی حیاط و محوطه ویلا
تفاوت آشکاری که در طراحی داخلی ویلا با طراحی فضاهای مسکونی دیگر نظیر آپارتمان های مسکونی داریم، توجه به سادگی بیشتر و پرهیز از پیچیدگی ها و جزئیات در سقف ها و دیوارهاست. توصیه به حذف کامل نور مخفی ها و ایجاد سقف های ساده می باشد. البته هماهنگ با طرح ممکن است طبق نظر طراح به شکل محدودی نور مخفی در نظر گرفته شود. جنس متریال پیشنهادی سقف های کاذب با توجه به مزایای بیشتر نسبت به رابیتس کاری و گچ کاری، پوشش کناف می باشد.

متریال چوب هم یکی از گزینه های جذاب در طراحی داخلی ویلاست که به شدت در دیوار و سقف ها توصیه می شود. متریال آجر هم دیگر آلترناتیو پیشنهادی برای طراحی داخلی ویلاست. فارغ از جنس متریال های انتخابی طراح ، کنار هم قراردادن این متریال ها به نحوی که هارمونی داشته باشند و منجر به ایجاد فضایی دلنشین و جذاب کنند از مهمترین فاکتورهای طراحی داخلی به شمار می رود.
طراحی حیاط و محوطه ویلا
پس از هر طراحی میبایست به همراه عکس های سه بعدی، تهیه نقشه های جزئیات اجرایی (فاز 2) نیز انجام گردد.
ارائه صورت متریال استفاده شده و مشاوره قیمت حدودی اجرا نیز ضروری می باشد.